1 Aralık 2015 Salı

OXTAIL RESTAURANT






Herkese selamlar
Sitemi genel olarak gezip gördüğüm,yediğim,pişirip ikram ettiğim yiyecekleri sunmak, sizlerle paylaşmak için açtım.Geçen hafta Eray Kılıç'ın hazırlamış olduğu bir organizasyona katıldım.
Gitmiş olduğum mekan Levent'de yeni açılan oxtail restaurant ortam çok şık, ferah,ulaşımı 
kolay ve çevresindeki restaurantlara fark yaratacak kadar sıcak görünüyor.

Oxtail da ne demek ? diye sorarsanız dana'nın kuyruğu'nun ilk 10cm'lik kısmında bulunan etli bölüm olarak cevap veririm.Ağır ateşte 12 saat de pişirilerek hazırlanıyormuş.İlk başta önyargılı yaklaştım fakat lezzeti beklediğimden de güzeldi.Sunumlar da bir o kadar şık ve zevkliydi.




Dana kuyruğu dışında da tüm lezzetleri tatma fırsatımız oldu.Kırmızı et yanısıra deniz ürünleri, pizza,çeşitli çorbalar (bunların içinde kabak çorbası favorim),salata çeşitleri ve sınırsız tatlı çeşitleri siz saygıdeğer müşterilerini bekliyor.Fiyatlar çok da el yakan cinsinden değil.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder