9 Kasım 2015 Pazartesi

Merhaba Sevgili Dostlarım





Merhaba Sevgili dostlarım

Kardeşimle birlikte blog açmak istedik 7-8 senedir aktif şekilde blog günlerine katılıp farklı sayfaları takip ediyorduk. Arkadaşlarımızın yoğun ısrarıyla blog açmaya karar verdik.

Amacımız yemek yediğimiz,içtiğimiz mekanları tanıtmak,gezip gördüğümüz yerleri anlatmak, güzel tarifler deneyip bu güzel sunumları siz sevgili dostlarımızla paylaşmak.Bunun için blog sayfamızı nihayet açtık .İlk adımı dün gittiğimiz Nelipide ile attık.





Kaşarlı Pide

Karışık Pide






İlk anlatmak istediğim mekan dün blogcu arkadaşlarımla gittiğim Göztepe'deki Nelipide oldu.Mekan oldukça ferah ve keyifli,yemekler ise oldukça lezzetliydi.Arkadaş toplantıları'nın yapılabileceği sakin bir işletme, kesinlikle tavsiye ederim.

Normalde çok da pide yemeyi seven biri değilim fakat buradaki pideler az yağlı ve ince hamur olduğu için tercih ettim.Menu'yu karıştırdığımda her türlü zevke uygun alternatifler var.Gözüme çarpan en etkili menü ise köy kahvaltı menüsü oldu.Yemek yedikten sonra işletmecisi ile konuşma fırsatı buldum konuşma esnasında tüm ürünlerin Ordu'dan getirtildiği ve organik olduğu bilgisini aldım.

3 yorum:

  1. hayırlı olsun bloğunuz canım bol yemeli gezmeli günler dilerim size

    YanıtlaSil
  2. Blog ailemize hosgeldiniz tatlim... hayirli olsun... paylasimlarin anlatimlarin bol olsun... sevgiler

    YanıtlaSil