20 Aralık 2016 Salı

MUZLU MAGNOLIA PRATİK


MALZEMELER
1 lt süt
2 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket dr.oetker vanilyalı pasta kreması (toz)
1 paket (küçük 180 gr) eti cicibebe büskivisi
2 adet muz

YAPILIŞI
Sütü tencereye alın.İçine yumurta,şeker,nişasta ve vanilyayı karıştırarak pişirin.Biraz sıvı olabilir.Pişen karışımı soğumaya bırakalım.Soğuduktan sonra toz kremşantiyi katıp mikser ile çırpalım.Pütür kalmaması için dikkat edin.Daha sonra malzemeyi borcama dökün üzerine dilimlemiş olduğunuz muzları dizerek en üst kısımada rondodan geçirip incelttiğiniz büskivileri en üst kısma serpip servis yapınız.Bu karışımı kullanarak kuplarla da servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder